16.02.2017

Suomalainen Tahto – maanpuolustuksemme syvät juuret

Näyttely ”Suomalainen Tahto – maanpuolustuksemme syvät juuret” kertoo suomalaisen maanpuolustustahdon kehitysvaiheista aina Olavinlinnan rakentamisesta mm. Nuijasodan, Suomen sodan, Kansalaissodan ja 2. maailmansodan kautta nykypäivään, kertausharjoitustoimintaan ja EU-yhteistyöhön. Näyttelyn ovat tuottaneet Puolustusvoimien Keski-Suomen aluetoimisto, Keski-Suomen henkisen maanpuolustuksen liitto, Sotamuseo ja Tammisunnuntain Kilta. Suunnittelusta ja kokoamisesta ovat vastanneet Erkki Fredrikson ja Jussi Jäppinen sekä näyttelytyöryhmässä lisäksi Jukka Kentala ja Jorma Lempinen. Näyttely on avoinna 13.4. saakka arkiston aukioloaikoina.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

 

Osoite: Kansallisarkisto Jyväskylä, Pitkäkatu 23

Avoinna: tiistaisin, torstaisin, perjantaisin klo 9 - 16 ja keskiviikkoisin klo 9 - 18, maanantaisin suljettu.

Lisätietoja: johtaja Päivi Hirvonen, puh. 0295 337 181