Tilavaraukset

Kansallisarkiston luentosalit ovat vuokrattavissa. Tiloja voi varata jokaiselle arkipäivälle (klo 9.00-16.00) perjantaita lukuun ottamatta. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti valtion virastoille ja laitoksille. Varauksia voi tehdä korkeintaan neljän kuukauden päähän. Varaushinnat löydät hinnastostamme.

Luentosaleissa ovat käytössä nykyaikaiset esitysvälineet, kuten multimediatykki ja videolaitteet. Vuokraajan tulee tuoda oma tietokone tai vastaava laite jossa on VGA-näyttöportti, ja huolehtia itse verkkoyhteyksistä. Helsingissä Rauhankadulla käytössä on langaton asiakasverkko.

Yliopiston laitoksille annetaan pysyviä varauksia pääsääntöisesti kello 16 jälkeen ja kerta-aikoja muihin aikoihin. Salin käyttö on yliopistolle maksullista.

Helsingissä Rauhankadun luentosalissa on tilaa 60 hengelle, Siltavuoressa 56 hengelle (suljettu 1.2.-31.12.2017). Rauhankadun luentosalin varaajien tulee sopia mahdolliset lounas- ja kahvitauot sekä -tilaukset toimipisteen Amica-ravintolan Cafe Hausenin kanssa sekä ilmoittaa ruokailijoiden lukumäärä (puh. 029 533 7312).

Tee tilavaraus soittamalla Kansallisarkistoon (029 533 7000) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keskus@arkisto.fi.